Bedriftsvekst.no

Google Marketing

Vi er eksperter på Google Marketing Platform, Google Ads og Google Analytics

La Bedriftsvekst AS håndtere Google Ads-annonsene dine.

Google Ads (tidl. AdWords) er Google sitt annonseringsverktøy som gjør deg synlig når noen søker etter produktet eller tjenesten din. Det er en av de mest lønnsomme annonsekanalene på nett, og med en annonse øverst i Google opplever mange å få flere kunder, mer salg og relevant trafikk.

Alltid i front
Den viktigste fordelen du får av å benytte deg av Bedriftsvekst AS som byrå for å håndtere og videreutvikle din Google Ads strategi er vår evne til å ligge i front. Våre spesialister er blant landets fremste, som hele tiden holder seg oppdatert ihht. Google algoritmer og føringer.

 

Med vår marketing ekspertise kombinert med Google kunnskap, kan vi garantere optimale Google Ads resultat.

Google Ads & Google Marketing Platform

Google Marketing Platform

Ønsker du å være gjennomsnittlig eller best? De raskeste er vinnerne i dagens marked. Da trenger du et marketing automation system som lar deg jobbe datadrevet på et strategisk nivå.

Google Marketing Platform samler verktøy for annonsering og analyse i ett, slik at det blir enklere for deg å planlegge, kjøpe, måle og optimalisere digitale medier og kundeopplevelser på ett sted.

Med Google Marketing Platform kan du:

  • Annonsere raskere og smartere.
  • Få mer kontroll over investeringene dine.
  • Forstå målgruppen din på et dypere nivå.
  • Dele innsikt med teamene dine.

Google Marketing Platform består av følgende komponenter:

  1. DV360 – Display Video 360 – Google sin Demand Side Platform (DSP) – det er her annonsekjøp gjøres.
  2. CM – Campaign Manager – Hjertet i plattformen hvor data og annonsene ligger.
  3. SA360 – Search Ads 360 – Verktøy for å gjøre kampanjestyring på tvers av søkeplattformer med avanaserte budstrategier. SA360 åpner også for mulighet for å hente inn data fra sosiale kanaler for lik attribusjon på tvers av betalt søkekanaler og sosiale media.
  4. Studio – Google sitt kreative studio – Verktøy hvor du kan lage dynamiske annonser.
  5. Google Analytics 360 – Betalt versjon av Google Analytics 360 som henter inn data fra resten av Google Marketing Platform.
  6. Data Studio – Visualisering av data fra alle kilder i nærmest realtime
Bedriftsvekst er Google Marketing Platform sertifisert med lang erfaring i daglig bruk. Hver av delene er enkeltstående og kan brukes ved behov. Det er allikevel summen av alle delene, og muligheten det gir som beskrevet over, som gjør Google Marketing Platform til et klart valg for oss.
Start video