Bedriftsvekst.no

Hjemmeside

Bedriftsvekst hjelper deg med optimal hjemmeside

Sammen med deg som kunde ser vi på hvordan hjemmesiden best kan representere bedriften i ditt marked.

Her spiller profil en viktig rolle. Ikke bare skal profilen treffe med selve produktet/ tjenesten, den skal også imøtekomme personligheten til kunden. Noen kunder er opptatt av data/informasjon, andre av estetikk og utseende, og noen vil kun dekke et behov – mens andre handler på følelser.

For å dekke alle behovene ut ifra et gitt handlemønster, presenterer vi produktet eller tjenesten som treffer deres personlighet.

Våre webutviklere har lang erfaring med ulike systemer, og bruker ulike verktøy alt etter hvilket behov kunden har. En av våre utviklere har WP DIVI som favoritt. Grunnen til at dette er en favoritt, er at den er 100% kompatibel med nettbrett, mobil og skjerm, og det er enkelt for kundene våre å gjøre små endringer. Vår utvikler har laget egendefinerte maler til inspirasjon i WP DIVI som ligger her på siden vår. 

Nettbutikk

Når det kommer til nettbutikk så utvikles disse sidene også etter kundens behov og ønske, og her har vi en forkjærlighet for woocommerce pga alle mulighetene som finnes der.

Alle nettsidene vi lager tilpasses bransje, behov, ønske og kommunikasjonsstil – her er det bare budsjett og kreativitet soBedriftsvekst AS hjelper deg med alt du trenger for å oppnå den farten og spredningen du fortjener på sosiale medier. Hos oss finner du spesialister på både organisk innhold, og betalt annonsering. Sammen finner vi løsningene som passer best for deg!

Unik og bred erfaring

Ved å velge Bedriftsvekst AS til å lage hjemmesiden din velger du et team med bred erfaring. Hos oss finner du spesialister med bakgrunn fra mange års nettsidebygging, vi har ulike mennesker som jobber med mer og mindre avanserte nettsider, leverer til du blir fornøyd og med kort responstid.  

Vi gjør all jobben du trenger
Hvor mye av jobben du vil overlate til oss, er helt opp til deg. Vi kan bidra med alt fra eget design ut fra deres branding, eller at du, eller noen fra din bedrift, er aktiv bidragsyter gjennom hele prosessen. 

La oss inspirere deg!

Ønsker du en rask, godt designet og unik nettside med et hav av muligheter kan vår meget komponente og kreative designer finne på det mest utrolige. Du vil få et design som er det siste på markedet og funksjoner du ikke har tenkt på. 

La oss overraske deg positivt!

Visste du at en velutformet hjemmeside kan være nøkkelen til å bygge en sterk online tilstedeværelse og tiltrekke seg et bredt publikum?
Ta kontakt for en prat om hvordan vi best mulig kan løse ditt hjemmesidebehov. 

Systemer vi bruker: 

  • WordPress
  • WP Divi
  • Woocommerce
  • Shopify
  • UX/UI
  • Ulike programmeringer fra bunnen

La Bedriftsvekst hjelpe til med hjemmesiden din