Bedriftsvekst.no

Innhold

Innhold- skaper engasjement og interesse

Innhold fører til vekst- informer, inspirer og engasjer!

Innhold er tekst, animasjon, video eller bilder som har til hensikt å skape interesse for leseren. Her er det viktig å bruke verktøy som får mottakeren til å stoppe opp.

Vi raser gjennom kilometer av innhold i løpet av en dag. Godt innhold gir en stopp-effekt, gjerne en refleksjon eller en reaksjon hos mottakeren og får mottakeren til å gjøre en handling – trykke like, “kjøp her” eller “abonner her” – eller forteller om innholdet til andre. 

Det er også viktig at alt innhold som lages treffer i forhold til kanalen man har valgt. Et godt innhold på LinkedIn er ikke nødvendigvis et godt innhold på Facebook- men gjenbruk er bra! Bruk gjerne innholdet igjen, men tilpass til valgt kanal.

Ha godt fremme i minnet hva du ønsker å formidle og hva du ønsker å oppnå. Gi verdi til mottakeren din og målgruppen din.

Tone of voice

Bruktone of voice som treffer målgruppen din. Har du en målgruppe på 60+ ville jeg styr unna ord som “kidsa”, “seff!”, “sjæl!” osv. Dette er jo litt selvfølgelig og kanskje å dra det litt langt, men du skjønner hva jeg mener. Akademikere vil lese på en annen måte (gjerne mer utdypende og konkret) enn en tenåring som ikke klarer å sitte stille. 

Blogg

Alle bedrifter bør blogge

En blogg med god informasjon kan hjelpe deg til toppen av søkeresultatene og føre til flere salg ved å skaffe besøkende til nettsidene dine.

Blogger har blitt et viktig verktøy for bedrifter som ønsker å nå ut til sine kunder og konkurrenter, og er et effektivt middel for å promotere produkter og tjenester. Det kan også brukes til å bygge opp et digitalt merkevareimage.

Med en bedriftsblogg kan du nå ut til målgruppen din, og konkurrere med andre selskaper på markedet.

Målet med en blogg er å lære kundene dine om produktene og tjenestene dine, bygge opp et nettverk av kunder, dele kunnskap og informere kundene om nye produkter og tjenester.

Det er også viktig å bruke bloggen til å vise at bedriften din er oppdatert med dagens trender og teknologi.

Les vår blogg om hvordan du bør blogge som bedrift.

Video

Som sagt, så har vi veldig liten tid til å fange oppmerksomheten til mottakerne våre. Her kan video være et godt hjelpemiddel. 

Jeg har lest at hele 72% av  forbrukerne foretrekker å få informasjon om et produkt eller en tjeneste ved å se en video istedenfor å lese tekst. Dette er jo en betydelig andel som vi bør ta hensyn til. Og hvis i tillegg 88% av kundene overtales til å kjøpe et produkt eller en tjeneste etter å ha sett en video- kan det være et veldig nyttig verktøy!

Bilder

Bilde er et sterkt virkemiddel og hjelper oss å understreke budskapet, eller skape en stopp-effekt. 

Her er 5 gode tips til bildebruk: 

  1. Bruk bilde av ekte mennesker – dette skaper tillit, og vi vil se ekte mennesker- gjerne med blikkontakt.
  2. Vis mottakeren det du vil formidle. Gå gjerne nærme det du skal ta bilde av 
  3. Treff øyeblikket. Vi vil se det som skjer her og nå, da gjør det ikke noe om kvaliteten på bildet ikke er optimalt, hvis bildet forteller det mottakeren vil se. Men.. 
  4. Kvalitet er bedre enn kvantitet når det kommer til bilder. Dårlige bilder kan ta vekk oppmerksomheten fra det du skal formidle.  
  5. Den språklige tonen og bildene bør henge sammen- bruk samme tone of voice. Dersom dere har en uformell og personlig tone i skriftlig kommunikasjon, bør dere unngå en stram og oppstilt bildestil. 

E-post

30% av salget bør komme fra e-postmarkedsføring. E-postene bør sendes ut 1-2 ganger i uken og ha et relevant og interresant innhold for målgruppen din. 

Bedriftsvekst AS har kunnskap og erfaring med hvilke hva som fungerer hvor- og hvilket innhold som treffer.

Innhold kan gi utrolige resultater!

La Bedriftsvekst hjelpe til med Innhold