Bli synlig på nett

Vi ønsker at bedriften din skal bli synlig på nett og bli den foretrukne bedriften kunden vil velge innen din bransje. I dag er det stor konkurranse om kundene fordi mange tilbyr det samme, og lojaliteten til leverandør er ikke den samme som den var. Kundene bruker Google for å sammenligne pris, kvalitet og produkt derfor er viktig at bedriften din rangerer høyt opp på Google at søkemotorene ønsker å vise innholdet ditt slik at du blir synlig på nett. Å investere i god digital tilstedeværelse er essensielt for bedrifter i 2022. 

Hvor synlig er du på nett

Ranger høyt på Google 

Få en optimal hjemmeside

Tiltrekk kunder

Bli synlig på nett 

Aktiviteter som fører til at du rangerer høyt på Google og blir synlig på nett

Noe av det viktigste man kan gjøre for å bli synlig på nett er å skrive godt innhold både på nettsiden og de digitale kanalene, først da har du en vinner!

Det finnes mange nettsider, men bare et fåtall blir sett. Da er det viktig å gjøre en del grep for å skille seg ut! Heldigvis finnes det løsninger på dette. Det fine er at man kan øke treffraten med enkle grep og få gode resultater etter kort tid. Hva er viktig for å bli sett og hvilke faktorer er med på å øke synligheten?

Søkemotoroptimalisering (SEO)

90% av søk på nett starter på Google. For å bli synlig på Google brukes SEO for at Google skal finne siden din og at bedriften skal bli sett av flere kunder og bli kjent i markedet.

Hva er god SEO avhengig av? Det er ikke bare gode søkeord og søkefraser som avgjør om du blir sett av Google, men også hvilket innhold du produserer. Det er derfor viktig å skapet godt innhold på andra plattformer ved siden av bedriftens nettside på digitale markedsføringsplattformer som LinkedIn, Facebook, Instagram, blogg m.fl

Landingsside

Å bli synlig på nett er en ting, en annen er å få kontakt med kundene. Der landingssiden går direkte på den tjenesten eller det produktet kunden ser etter vil hjemmesiden være stedet du presenterer bedriften din. Formålet til en landingsside er å skape konverteringer eller en ønsket handling; det beste vil selvfølgelig være salg, men det kan også føre til leads, påmelding av nyhetsbrev, nedlasting av en brosjyre eller film.

Hvilke aktiviteter vil Bedriftsvekst gjøre for din bedrift for å bli synlig? 

 •        Forbedre din LinkedIn profil og gjøre deg kjent med hvilke muligheter som ligger i å være aktiv på LinkedIn for at du skal bli sett.
 •      Forbedre og gjøre kjent med Facebook og Instagram og se på de muligheter som ligger i disse.
 •      SEO – Søkemotoroptimalisering. Forbedring av søkeord og setninger som kunden vil bruke for å søke etter produkter eller tjenester som du tilbyr.
 •  Lage gode historier. Dette er viktig for at kundene skal kunne bli interessert eller få generell informasjon om produkter/tjenester (ikke dine, men generelt om) som du tilbyr.
 •        Forbedre hjemmesiden og/eller landingssider. Her er det viktig hvordan teksten på hjemmesiden er bygget opp og betydningen av egenproduserte bilder på nettsiden. Vi vil i dette sørge for at ord og tekst på siden blir søkemotoroptimalisert og at bilder/video blir lett lastet opp på din side.
 •       Sammen med kunden vil vi se på»reisen» kunden gjør på siden. Fra å finne produktet/tjenesten til kjøp. Vi vil gjøre den så lett som mulig for kunden.
 •   Støtte markedsavdeling. Bistå selskapet med markedsføringstiltak som; profilering av selskapet, produktprofilering/utvikling, mer utvidet markedsføring av selskapet.
 •    Bistå selskaper med å spisse forbedringsprosesser innen salg, service, lederutvikling og omstilling gjennom vårt nære samarbeid med Next1 
Synlig på nett med sosiale medier

 • Forbedring av LinkedIn profiler 
 • Muligheter og oppdateringer på sosiale medier
 • Forbedring av hjemmeside eller landingssider
 • Profilering
 • Gode historier
 • Salg, ledelse og omstilling 
 

Vekst og muligheter for bedriften din

Hva vi legger i ordet vekst er økt salg av produktene og tjenestene dine. Vi mener at tiltak som å øke synligheten på nett og tilgjengelighet for at kunden skal lande på dine sider vil føre til handling i form av kjøp eller å legge igjen leads. 

Vi vet hvor mye arbeid som ligger bak og hvor mye tid som trengs for å vokse. Dette er ikke alltid like enkelt, da hverdagen krever sitt, derfor ønsker vi å bære dette prosjektet for deg; fra start til suksess.

Sammen finner vi løsninger, og når det kommer til handling og utførelse tar vi ansvar for at prosjektet strider frem.

Hva vil du som kunde oppleve av vekst med et engasjement med Bedriftsvekst? 

 • Økt omsetning. Ved at kundene selv oppsøker din hjemmeside basert på Google søk eller henvisning fra sosiale medier.
 • Positiv innvirkning på markedsføringsbudsjettet. Ved å bytte ut dyre bannere, annonseringer, cold calls mm. med blant annet gode historier, bilder-og videoer, blogging.
 • Økning av leads

Suksess for dere og en glede for oss!

Bedriftsvekst inspirasjon

Økt salg 

Flere leads

Innkommende forespørsler


Kontakt oss

Nesbruveien 75,

1394 Nesbru

922 84 257

info@bedriftsvekst.no